Rólunk

A BONA OPERA kft egy személyzeti ügynökség, amely  nem csak a munkaközvetítés területén nyújt széleskörű szolgáltatásokat ügyfeleinek . Vállalati ügyfeleinknek segítünk megtalálni a számukra legmegfelelőbb alkalmazottakat, valamint  részt vállalunk azok  továbbképzésében. Mindez  nagymértékben hoozzájárul a személyzeti kérdések kapcsán felmerülő jelentős költségmegtakarításban, valamint a profitnövelésben. Úgy vállalati, mint egyéni szinten lehetővé tesszük, hogy mindenki felfedezhesse magában a benne rejlő lehetőségeket, és ezeket  a megfelelő kölcsönhatások révén érvényesíteni is tudja.

Vállalatunk egyben  ideiglenes alkalmazotti ügynökségként is működik.
Klienseinknek ezzel a formával próbálunk segíteni áthidalni a munkaerőpiacon lévő kilengéseket, az alkalmazottaink számára pedig ezzel lehetőséget kínálunk, hogy különböző cégeknél munkát vállalva gazdagítság munkatapasztalataikat.

Munkánk során a következő alapértékeket valljuk, melyek a nyitottság, titoktartás, megbízhatóság, kölcsönös elismerés, valamint egyéni hozzáállás. 

 

Oblasti poskytovaných služieb

Munkaerőtoborzás

A BONA OPERA kft ideális partner az alacsony képesítésű munkaerő toborzásnál, ahol a kliens számára fontos az álláshelyek gyors feltöltése. Az alkalmazottak kiválasztásánál fokozott figyelmet szentelünk a kliens igényeinek, valamint az állást kereső egyén képessségeinek osszehangolására. A klienseink számára úgy válogatjuk ki az alkalmazottakat, mintha saját sorainkba vennénk őket fel.

Ideiglenes alkalmazás

A BONA OPERA kft mint munkáltató cég, ideiglenes munkavállalásra kínálja fel alkalmazottait egyéb munkáltatók számára. A vállalatok ily módon pótolhatják és feltölthetik személyzeti állományukat az ideiglenes munkaerőhiány idején, az alkalmazottaknak pedig lehetőség kínálkozik, hogy a számukra legmegfelelőbb és egyben hoszútávú munkát találhassanak. Ez főként az idénymunkákra, valamint  az alacssonyabb képesítési követelményeket igénylő álláshelyekre vonatkozik.

Tanácsadás

Az új alkalmazottak toborzása, illetve kiválasztása fontos feltétele minden vállalati sikernek. Az alkalmazottak képességeinek kiaknázásához azonban sokszor nem elég még a szakmai kiválasztás sem. Konzultánsaink ezért a klienseink számára készen állnak szakmai tanácsadást nyújtani a munkaerőt érintő kérdések széles tárgykörében.