Szolgáltatásaink

Munkaerőtoborzás

A BONA OPERA kft ideális partner az alacsony képesítésű munkaerő toborzásnál, ahol a kliens számára fontos az álláshelyek gyors feltöltése. Az alkalmazottak kiválasztásánál fokozott figyelmet szentelünk a kliens igényeinek, valamint az állást kereső egyén képessségeinek osszehangolására. A klienseink számára úgy válogatjuk ki az alkalmazottakat, mintha saját sorainkba vennénk őket fel.

Ideiglenes alkalmazás

A BONA OPERA kft mint munkáltató cég, ideiglenes munkavállalásra kínálja fel alkalmazottait egyéb munkáltatók számára. A vállalatok ily módon pótolhatják és feltölthetik személyzeti állományukat az ideiglenes munkaerőhiány idején, az alkalmazottaknak pedig lehetőség kínálkozik, hogy a számukra legmegfelelőbb és egyben hoszútávú munkát találhassanak. Ez főként az idénymunkákra, valamint  az alacssonyabb képesítési követelményeket igénylő álláshelyekre vonatkozik.

Tanácsadás

Az új alkalmazottak toborzása, illetve kiválasztása fontos feltétele minden vállalati sikernek. Az alkalmazottak képességeinek kiaknázásához azonban sokszor nem elég még a szakmai kiválasztás sem. Konzultánsaink ezért a klienseink számára készen állnak szakmai tanácsadást nyújtani a munkaerőt érintő kérdések széles tárgykörében.